“Glam by Merita” ëndrra e artistes Merita Merja që u bë realitet

Merita Merja është artistja që bënë mrekulli në flokët dhe fytyrat e femrave. Profesionalizmi, kreativiteti, inovacioni dhe fama e saj kanë kaluar kufinjët Grimerja e femrave të famshme shqiptare, që mahnitë me aplikimet e make-upit që prezanton në rrjete sociale, por edhe përmes katalogjeve, ka popullaritet të bujshëm edhe në Dubai. Në vendin e luksit, …

“Glam by Merita” ëndrra e artistes Merita Merja që u bë realitet Read More »